Ervaringen

Al na de eerste twee sessies zag ik mijn dochter veranderen. Meer rust en meer zelfvertrouwen. Anneli creëert direct een fijne, veilige sfeer waarin op een ontspannen manier gewerkt wordt aan de vragen die er leven bij mijn dochter. Er wordt gehuild, gelachen, geoefend, geknutseld. Mijn dochter krijgt steeds meer begrip voor zichzelf en concrete tools die goed helpen om zich beter te laten voelen. Een dikke vette aanrader! 

Dankbare mama van een tienjarige dochter

Anneli heeft naast onze dochter, ons als ouders juist handvatten gegeven om elkaar beter te begrijpen. Daar ben ik haar heel dankbaar voor. Onze dochter heeft na een zwaar jaar weer lucht en de kracht om gelukkig te zijn met wie zij is. Het is prachtig om te zien hoe Anneli kinderen in hun kracht weet te zetten.

Een vader

Anneli ziet onze dochter voor wie ze is en voelt perfect aan wat zij nodig heeft. Sinds onze dochter samenwerkt met Anneli zit zij beter in haar vel, kan ze beter met haar gevoelens omgaan en deze uiten. Bovenal heeft ze meer zelfvertrouwen gekregen en durft ze steeds meer zichzelf te zijn. Niet alleen geeft ze onze dochter handvatten maar ons ook, waardoor wij ook als ouders blijven groeien. We zijn Anneli enorm dankbaar voor de stappen die onze dochter heeft kunnen zetten en de stappen die wij als gezin hebben gemaakt.

Een moeder

Locatie

Momenteel werk ik alleen online voor NL – USA

 

Maak een Afspraak

Face – to – face
Online

Werkdagen

maandag – vrijdag: 09.00 – 15.00
Op zaterdagen of in de avonden in overleg