Voor kinderen, jongeren, ouders en gezinnen.
Voor hoogsensitieve kinderen en volwassenen. 

Aanbod

Kindercoaching

Kindercoaching is voor kinderen en pubers in de leeftijd van 4 tot 18 jaar die niet lekker in hun vel zitten en hierbij ondersteuning kunnen gebruiken. Voor meer informatie ga naar Kindercoaching. »

 

Coaching hoogsensitiviteit

Coaching Hoog Sensitiviteit is voor Hoog Sensitieve Kinderen (HSK) of voor Hoog Sensitieve Personen (HSP) die deze mooie eigenschap als last ervaren. Voor meer informatie ga naar Coaching Hoogsensitiviteit. »

 

Wat nog meer

Wil je weten wat Anneli nog meer aanbiedt? Ga dan naar Aanbod »

“What counts in life is not the fact that we have lived, it is what difference we have made to the lives of others.”Nelson Mandela

 

Wie is Anneli

Anneli is sensitief, spontaan, open en transparant.  Ze is een zeer invoelend en creatief persoon die kinderen ziet en in contact brengt met hun zelfvertrouwen en talenten. Ze begeleidt ouders en gezinnen in de thuissituatie. Dankzij haar jarenlange ervaring als leerkracht en haar kennis en eigen ervaring over hoogsensitiviteit, informeert en inspireert ze ouders en leerkrachten over deze mooie eigenschap.

Mijn Missie…

…To Be who you want to be

…To Be yourself

…To Be who you are

…To Be happy

Ervaringen

Al na de eerste twee sessies zag ik mijn dochter veranderen. Meer rust en meer zelfvertrouwen. Anneli creëert direct een fijne, veilige sfeer waarin op een ontspannen manier gewerkt wordt aan de vragen die er leven bij mijn dochter. Er wordt gehuild, gelachen, geoefend, geknutseld. Mijn dochter krijgt steeds meer begrip voor zichzelf en concrete tools die goed helpen om zich beter te laten voelen. Een dikke vette aanrader! 

Dankbare mama van een tienjarige dochter

Anneli heeft naast onze dochter, ons als ouders juist handvatten gegeven om elkaar beter te begrijpen. Daar ben ik haar heel dankbaar voor. Onze dochter heeft na een zwaar jaar weer lucht en de kracht om gelukkig te zijn met wie zij is. Het is prachtig om te zien hoe Anneli kinderen in hun kracht weet te zetten.

Een vader

Anneli ziet onze dochter voor wie ze is en voelt perfect aan wat zij nodig heeft. Sinds onze dochter samenwerkt met Anneli zit zij beter in haar vel, kan ze beter met haar gevoelens omgaan en deze uiten. Bovenal heeft ze meer zelfvertrouwen gekregen en durft ze steeds meer zichzelf te zijn. Niet alleen geeft ze onze dochter handvatten maar ons ook, waardoor wij ook als ouders blijven groeien. We zijn Anneli enorm dankbaar voor de stappen die onze dochter heeft kunnen zetten en de stappen die wij als gezin hebben gemaakt.

Een moeder

Locatie

Momenteel werk ik alleen online voor NL – USA

 

Maak een Afspraak

Face – to – face
Online

Werkdagen

maandag – vrijdag: 09.00 – 15.00
Op zaterdagen of in de avonden in overleg